De verkiezingen zijn voorbij … En door!

De gemeenteraadsverkiezingen zijn voorbij, de rook is opgetrokken en de strijdbijlen begraven…

 

PZ en CDA gaan de nieuwe coalitie vormen en VVD zal weer 4 jaar sterk oppositie voeren.

Zijn we ontevreden? Ja en nee. We hadden heel graag een nieuwe, frisse wind door Zoeterwoude laten waaien en onze ideeën toe willen passen in een coalitieakkoord. We hebben echter veel meer stemmen gehaald dan bij de vorige verkiezingen, wat betekent dat wij op de goede weg zijn!

 

Een duidelijk campagne onder aanvoering van onze fractievoorzitter Mathieu Paardekooper, zonder gedraai, loze beloftes en kiezersbedrog. 


Als je groen dacht te stemmen en jouw stem naar PZ is gegaan, zal het zeker even schrikken zijn geweest dat er in het nieuwe coalitieakkoord staat dat er voor de woningvraag in de regio niet voldoende ruimte zal zijn binnen de kernen en dat er uitgeweken zal moeten worden naar een (nog niet nader genoemde) Zoeterwoudse polder… Wij zijn hier direct duidelijk over geweest en zullen wel strijden voor het behouden van het weidse en groene karakter!

 

Ook zijn er diverse ideeën van de VVD verwerkt in het coalitieakkoord. Jammer dat wij deze nu niet zelf kunnen inbrengen de komende 4 jaar, maar eigenlijk is het een compliment.

 

Genoeg over de verkiezingen, over tot de orde van de dag! Er liggen weer 4 mooie jaren voor ons waarin de VVD zal strijden voor een zelfstandig Zoeterwoude, eerlijke verdeling van de financiën en nieuwe kansen voor ondernemers! Uiteraard kunnen wij dit niet alleen en zijn ideeën van onze kiezers (of mensen die niet voor ons gekozen hebben, maar wel goede ideeën hebben en een luisterend oor zoeken) van harte welkom!

 

Wij zijn nog aan het kijken of er animo is om op andere manieren van gedachten te wisselen met geïnteresseerde inwoners en hiermee de afstand tussen de Gemeente en de inwoners te verkleinen!

 

Heeft u nu direct vraag, aarzel dan niet: vvd@paardekoopertransport.nl