Kitty de Lange - de Heiden

© "Meer huizen voor starters ...

2022 - heden Fractievoorzitter

2018 - 2022 Raadslid

Kitty de Lange-de Heiden 
Graag stel ik me even aan u voor. Ik ben Kitty en ik woon met mijn man Pieter, mijn twee bonuskinderen Mark en Thomas en onze kinderen Sanne en Gijs in Zoeterwoude-dorp. Sinds enkele weken hebben we ook een nieuwe aanwinst, onze hond Boeffie.

Ik ben geboren in het jaar dat het Nederlands elftal in de finale van het Wereldkampioenschap Voetbal stond, in het najaar van 1978. ‘Life starts @ forty’ zeggen ze, dus een mooi moment voor een nieuwe stap.

Ruim 20 jaar werk ik in het vakgebied hypotheken bij ABN AMRO N.V. en zijn rechtsvoorgangers, in allerlei verschillende functies: van financieel adviseur tot kantoordirecteur en nu als lead Portfolio & Marketing. Samen met mijn team zorg ik voor nieuwe ontwikkelingen, verbeterd beleid en innovatieve oplossingen op het gebied van hypotheken. We zetten allerlei nieuwe hypotheekproducten en -diensten in de markt.

Daarnaast ben ik bestuurslid, penningmeester bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Mijn grote passie is alles wat met wonen en duurzaamheid te maken heeft.

Daarom wil ik graag een steentje bijdragen om met mijn kennis de VVD te versterken. En uiteindelijk hoop ik hiermee de stem van de bewoners van Zoeterwoude te mogen vertegenwoordigen. Met mijn passie voor wonen, duurzaamheid en mijn ‘luisterend oor’ op het schoolplein en in het verenigingsleven, denk ik een goede aanvulling te kunnen zijn voor deze mooie partij.

Ik ben erg energiek, dus in mijn vrije tijd sport ik graag. Zowel in de sportschool als bij ‘sporten met Irene’. Ook ga ik graag naar de Bingo, met zoals wij het noemen ‘de Bingodames’ in het Buurthuis in de Weipoort.

De komende periode wil ik mij hard maken om meer betaalbare huizen te realiseren voor starters en senioren.